Ευχαριστήριο από Σχολή Μωραΐτη

Αγαπητή κυρία Ξανθογιώργου,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνεργάτες σας και εσάς για την ουσιαστική συμβολή των Νηφάλιων στην ενημέρωση των μαθητών του Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη σχετικά με το ζήτημα του αλκοολισμού.

Η παρουσίαση ήταν ιδιαίτερα περιεκτική. Εμπλούτισε τις γνώσεις των παιδιών ως προς τους παράγοντες που επηρεάζουν την εκδήλωση και εξέλιξη του προβλήματος του αλκοολισμού, καθώς και τους κινδύνους και τις δυσμενείς συνέπειες στην ψυχική και σωματική υγεία που εγκυμονεί η κατάχρησή του.

Περισσότερα...
 
Η Σιμώνη Ξανθογιώργου στην Ελένη

Η ιστορία μιας γυναικάς που για 17,5 χρόνια αντιμετώπιζε το πρόβλημα του αλκοολισμού. Η πρόεδρός μας κα Σιμώνη Ξανθογιώργου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή ¨ΕΛΕΝΗ" της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ιστορία ως αλκοολική σε ανάρρωση, στον αλκοολισμό ως τρίτης θανατηφόρου νόσου, στην δημιουργία της ΜΚΟ "ΝΗΦΑΛΙΟΙ - στην υγειά μας" καθώς και στην συνεργασία με την "Αθηναική Ζυθοποιία".

Περισσότερα...
 
Καταναλώστε αλκοόλ υπεύθυνα!

Οι «πρεσβευτές» δίνουν το καλό παράδειγμα

Μπορεί η ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ να έχει χιούμορ και ανατροπή; Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία απαντά ναι και το έκανε πράξη, δημιουργώντας τους Responsibles, τους πρεσβευτές της υπεύθυνης κατανάλωσης της Heineken.

Μια ομάδα νέων ηθοποιών που, με όπλα το χιούμορ και τη διάθεση για ανατροπή, μας υπενθυμίζει τις δέκα απλές και έξυπνες συμβουλές για το πώς να καταναλώνουμε αλκοόλ υπεύθυνα, οι οποίες αποτελούν το Δεκάλογο της Υπεύθυνης κατανάλωσης της Heineken. 

Περισσότερα...
 
Κοπή πίτας 2012

Αγαπητοί μας, Καλή χρονιά με υγεία, υπομονή, αγάπη και δημιουργικότητα.

Ας κόψουμε την πίτα μας, όπως οι εθελοντές αποφάσισαν, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ., ταπεινά αυτή τη φορά - λόγω κρίσης – στα γραφεία μας, Καράμπαμπα 57 & Αγ. Δημητρίου 40 2ος όροφος (απέναντι από το δημαρχείο), στον Άγιο Δημήτριο.

Περισσότερα...
 
top